Trainingen

Ik vind het leuk om mijn kennis over zoekmachinemarketing te delen met online marketeers, copywriters en ondernemers die meer willen leren over SEO en SEA.

Daarom geef ik 1-op-1-trainingen over zoekmachinemarketing. Een dag lang duiken we in de wondere wereld van zoekmachinemarketing tijdens een training die volledig aansluit op jouw kennisniveau en het bedrijf waar je voor werkt. 

Video afspelen

Leer meer over SEO of SEA in één dag

Heb je altijd al willen leren hoe je kunt adverteren in Google? Of ben je benieuwd hoe je de vindbaarheid van een website kunt verbeteren in de zoekmachine? Dan is deze 1-op-1-training iets voor jou!

De training duurt één dag en is maatwerk: het trainingsprogramma wordt namelijk volledig afgestemd op jouw huidige kennisniveau van Google Ads of zoekmachineoptimalisatie. Relevanter kan dus bijna niet!

SEA-training

Tarief: €699,- ex. BTW

Tijdens de Google Ads training nemen we een kijkje in de wondere wereld van adverteren in Google met zoekwoordadvertenties. Afhankelijk van je huidige kennisniveau, behandelen we bijvoorbeeld de volgende onderwerpen:

 • Zoektypen in Google Ads
 • Uitsluitingszoekwoorden
 • Doelgroepen vormgeven
 • Remarketing
 • Stap voor stap een campagne opzetten
 • Statistieken interpreteren
 • Campagnes optimaliseren

Na deze dag kun je bijvoorbeeld zelfstandig één of meerdere Google Ads certificaten halen, als je die nog niet hebt.

SEO-training

Tarief: €699,- ex. BTW

Het organisch beter vindbaar maken van een website in de zoekmachine wordt ook wel zoekmachineoptimalisatie genoemd. Wist je dat er ruim 200 factoren een rol spelen bij het bepalen welke website hoger scoort in Google: die van jouw of die van jouw concurrent(en)? Genoeg factoren om je in te verdiepen, dus! Onderwerpen die we bijvoorbeeld kunnen behandelen tijdens de training zijn:

 • Zoekwoordonderzoek doen
 • Concurrentieonderzoek doen
 • SEO-tekstschrijven
 • Interne linkstructuur optimaliseren
 • Contentplanning maken
 • Linkbuilding
 • SEO-plan/strategie opzetten

Voor wie zijn deze trainingen?

De SEO- of SEA-training is geschikt voor:

Ondernemers & zzp'ers

… die zelf aan de slag willen met zoekmachineoptimalisatie of adverteren in Google.

Communicatie professionals

… die in loondienst werken of als zelfstandige en meer willen leren over SEO of SEA voor hun bedrijf en/of klanten.

(Online) marketeers

… die al basiskennis hebben van één van de twee vakgebieden, maar hun kennis over zoekmachinemarketing willen vergroten.

Dit zeggen anderen over mijn trainingen:

“Ik volgde een Google Ads training bij Nicole omdat ik mijn eigen opdrachtgevers beter wil kunnen adviseren over adverteren in Google. Ik ben erg enthousiast over Nicoles uitleg, haar proactieve input en de manier waarop we het trainingsprogramma samen hebben doorlopen. Ik kan een training bij Nicole van harte aanraden!”

Leon Raes – Oprichter & Employer Branding Marketeer bij BIND HR Vacaturemarketing

“Wat heb ik veel geleerd tijdens mijn trainingsdag bij Nicole! Na afloop heb ik zelfs mijn Google Ads Search Certificate kunnen behalen. De dag was goed ingedeeld en afgestemd op mijn eigen niveau. Daardoor werd ik niet overweldigd door de hoeveelheid informatie. Een aanrader!”

Marloes Kamer – Content specialist bij Ballast Nedam

“Ik kijk met veel enthousiasme terug op de leerzame (en gezellige) SEA-training van Nicole. We hebben de theorie doorgenomen en direct in de praktijk gebracht. No nonsense. En de resultaten liegen er niet om. Direct een toestroom aan websitebezoekers op basis van zorgvuldig geselecteerde doelgroepen. Nicole is daarnaast bereikbaar voor het beantwoorden van je vragen, wat na afloop altijd handig is.”

Jurriën de Peuter – Marketingmanager bij Delektro

Training boeken?

Je boekt bij mij een 1-op-1-training voor een vast tarief van €699,- excl. BTW. De trainingen geef ik in Ede, waar we een fijne workshopruimte tot onze beschikking hebben. Neem contact op voor meer informatie en mijn beschikbaarheid.