Freelance SEO-specialist nodig?

Als freelance zoekmachinespecialist help ik B2C-bedrijven en webshops om organisch beter vindbaar te worden in de zoekmachine.

Ik voer SEO-analyses uit, help bedrijven met het formuleren van een toekomst proof SEO-strategie en ondersteun marketingteams bij de uitvoer van diverse SEO-activiteiten zoals contentplanning, contentcreatie en linkbuilding.

SEO-strategie & advies

Werken aan je organische vindbaarheid is een langetermijnstrategie. Belangrijk dus om te beginnen met een sterk plan van aanpak. Want met een goede strategie en duidelijk doel voor ogen, pluk je zo snel mogelijk de vruchten van je SEO-inspanningen.

SEO-analyse en adviesplan

Een SEO-traject begint altijd met een SEO-analyse. Ik neem je website uitgebreid onder de loep en breng alle on-page en off-page SEO-factoren voor je website in kaart. Hoe scoort je website nu op relevante zoektermen in de zoekmachine? Welke organische concurrenten scoren op dit moment beter? 

De SEO-analyse wordt doorvertaald naar een SEO-adviesplan. Het plan bevat concrete actiepunten, onderverdeeld in korte termijn en lange termijn acties, die bijdragen aan een betere vindbaarheid in de zoekmachines. 

Die acties bestaan vaak uit een mix van:

  • (Technische) websiteoptimalisatie
  • Contentcreatie
  • Linkbuilding

SEO in de praktijk

Vervolgens kijken we samen hoe we deze acties gaan uitvoeren. Is de benodigde expertise al aanwezig binnen de organisatie? Perfect! Op deze manier kunnen we al snel aan de slag met SEO. Ook kun je werkzaamheden aan mij uitbesteden of help ik bij het vinden van andere SEO-specialisten die ons kunnen ondersteunen.

Ik vind het belangrijk om een duurzame relatie aan te gaan met bedrijven die mij inschakelen voor zoekmachineoptimalisatie. Na de SEO-analyse en het SEO-adviesplan begint het pas en blijf ik graag betrokken tijdens het SEO-traject.

Zo werken we samen aan een betere, organische vindbaarheid van jouw bedrijf.

Hulp nodig bij het vergroten van je online vindbaarheid?

Werk je voor een bedrijf waar SEO nog in de kinderschoenen staat? Of scoort je webshop al prima in de zoekmachine, maar wil je verder groeien?

Zowel startups als bedrijven die al jaren bezig zijn met SEO help ik graag. Elk bedrijf, klein of groot, brengt uitdagingen met zich mee en dat maakt zoekmachineoptimalisatie zo leuk. 

SEO-analyse en strategie

Voor B2C-bedrijven & webshops die op zoek zijn naar concreet SEO-advies of graag advies willen over hun huidige SEO-strategie.

Zoekwoordonderzoek

Een uitgebreide analyse over zoekwoorden die interessant zijn voor jouw bedrijf, met tips om aan de slag te gaan met deze zoekwoorden. 

Concurrentieonderzoek

Ontdek wie je organische concurrenten zijn in de zoekmachines en welke bedrijven nu beter scoren op jouw focuszoekwoorden.

Linkbuildingstrategie

Verbeter de autoriteit van je website door linkbuilding. Voor linkbuilding werk ik samen met diverse, ervaren linkbuildingpartners.

Contentstrategie

Content is één van de belangrijkste onderdelen van SEO. Een duidelijke contentstrategie is de basis van content die écht scoort.

Contentplanning

Op een gestructureerde manier aan de slag met contentcreatie? In een contentplanning leggen we vast wanneer welke content gecreëerd wordt.

SEO-tools

Als SEO-specialist kan ik niet zonder tools.
Ik heb ervaring met diverse gerenommeerde (SEO-)tools zoals:

Meer informatie?

Neem contact op als je vragen hebt of wil samenwerken. Ik probeer je mail op werkdagen binnen 24 uur te beantwoorden.