Klantreviews

In 2020 en 2021 heb ik voor ruim 50 klanten gewerkt als SEO-specialist en/of SEA-specialist. Van kleinschalige SEO- en SEA-projecten tot adviesplannen, trainingen en structurele samenwerkingen. Bekijk hier wat klanten zeggen over mijn diensten en de samenwerking:

SEO-projecten

Bart-300x300

Bart van Heiligenberg – Product Owner Websites bij Alpine Hearing Protection

“De samenwerking met Nicole ging vlekkeloos. Zij beet zich vast in onze producten en diensten (een echte nichemarkt) en wist een adviesplan te produceren met advies voor onder andere content en hoogstaande technische SEO-verbeteringen. Ze bundelde haar kennis en kunde in een compleet handboek wat makkelijk op te volgen was.”

Schermafbeelding 2021-06-20 om 22.16.04

Jeffrey van Dam – Oprichter FinBuddy

“Nicole brengt structuur aan en ontzorgt je in het verbeteren van de online zichtbaarheid van je bedrijf. Wat ik enorm fijn vind aan de samenwerking met Nicole is dat ze je stap voor stap meeneemt in de belangrijke onderdelen en met je meedenkt. Hierdoor kun je als ondernemer makkelijker loslaten omdat je het gevoel hebt dat het met de hulp van Nicole allemaal goed komt. Naast het zakelijke is ze ook een erg fijne en enthousiaste sparringspartner om mee samen te werken.”

Schermafbeelding 2021-06-15 om 15.22.11

Luuk Mieloo – Eigenaar Veilig.nl

“Ik heb al heel vroeg geleerd dat kwaliteit altijd bovendrijft en daarom viel Nicole al snel op. Nicole communiceert helder, voert constructieve gesprekken, komt haar afspraken volledig na en doet wat zij zegt. Nicole is voor ons megaproject van Veilig.nl de SEO-specialist en is tevens de projectleider voor een team van 5 tekstschrijvers. Ik hoop nog heel lang met Nicole samen te mogen blijven werken.”

Dion van der Spek – Merkstrateeg bij Studio Piraat

“Naast een hele relaxte persoonlijkheid, straalt Nicole echt passie voor haar vak uit in alles wat zij doet. Een sterke strategische visie weet ze begrijpelijk te presenteren en moeiteloos om te zetten in creatieve oplossingen. Een fijne sparringpartner pur sang.” 

SEA-projecten

FB picture
1567067015.011_23

Kim van der Aa – Key Account Director & Claire Botden – Projectmanager bij Reprise Digital

“Nicole heeft gedurende 9 maanden Reprise geholpen met een aantal projecten voor o.a. Nestlé. Tijdens die samenwerking toonde Nicole zich nieuwsgierig, oplossingsgericht en zeer vakbekwaam. Ondanks tegenslagen, beet Nicole zich vast in de materie en kwam iedere keer met een creatieve oplossing waardoor we alles kwalitatief goed en op tijd hebben kunnen opleveren, tot grote tevredenheid van de klant. Nicole is gepassioneerd over haar vak en straalde dat ook uit naar onze klanten en collega’s. Daarnaast was het mede door haar duidelijke communicatie en enthousiasme een plezier om met haar te werken! We maken indien nodig in de toekomst graag nogmaals gebruik van haar kennis en diensten.

Schermafbeelding 2021-06-11 om 09.10.23

Alain Manche – Digital Director bij P1 Group

“Onze merken zijn voor een groot deel afhankelijk van SEA. We zochten in een samenwerking naar iemand die complexe internationale campagnes kon beheren en optimaliseren. Dat is met Nicole gelukt, De kosten per boeking namen af terwijl we er een grotere doelgroep aan overhielden. Erg tevreden over de vakinhoudelijke kennis van Nicole, de manier van communiceren en rapporteren. Hands-on en resultaatgericht. Een aanrader!”

Boomhut Boris

Bart Schenk – Eigenaar van Boomhut Boris 

“Je kunt zelf een dure cursus volgen of een vriend vragen om er eens naar te kijken, maar als je resultaat wil, bel je Nicole. Wat je product of dienst ook is, Nicole zorgt dat je gevonden wordt door jouw klant. Ze heeft de online vindbaarheid van ‘Boomhut Boris – avontuurlijk buitenspelen’ geoptimaliseerd en Google Ads campagnes ingesteld en geoptimaliseerd waar nodig. Daarmee zijn wij in staat geweest om meer potentiële klanten te bereiken en echte klanten binnen te halen. Van harte aanbevolen!”

SEO- en SEA-trainingen

Leon Raes – Oprichter & Employer Branding Marketeer bij BIND HR Vacaturemarketing

“Ik volgde een Google Ads training bij Nicole omdat ik mijn eigen opdrachtgevers beter wil kunnen adviseren over adverteren in Google. Ik ben erg enthousiast over Nicoles uitleg, haar proactieve input en de manier waarop we het trainingsprogramma samen hebben doorlopen. Ik kan een training bij Nicole van harte aanraden!”

Marloes Kamer – Content specialist bij Ballast Nedam

“Wat heb ik veel geleerd tijdens mijn trainingsdag bij Nicole! Na afloop heb ik zelfs mijn Google Ads Search Certificate kunnen behalen. De dag was goed ingedeeld en afgestemd op mijn eigen niveau. Daardoor werd ik niet overweldigd door de hoeveelheid informatie. Een aanrader!”

Delektro_team_febr2020-16-scaled_300x300_acf_cropped

Jurriën de Peuter – Marketingmanager bij Delektro

“Ik kijk met veel enthousiasme terug op de leerzame (en gezellige) SEA-training van Nicole. We hebben de theorie doorgenomen en direct in de praktijk gebracht. No nonsense. En de resultaten liegen er niet om. Direct een toestroom aan websitebezoekers op basis van zorgvuldig geselecteerde doelgroepen. Nicole is daarnaast bereikbaar voor het beantwoorden van je vragen, wat na afloop altijd handig is.”

El-Louise Loor – Online marketeer bij Feedback Company

“Erg fijne manier van uitleggen! Een goede balans tussen de theorie en het toepassen van de theorie in oefeningen. Daarnaast staat Nicole altijd klaar voor vragen tijdens en na de trainingen. Ze erg behulpzaam en levert materiaal aan als extra ondersteuning. Zeker een aanrader dus!”

Rosan de Vos – Tendermanager bij Trigion

“Ieder uur uit de SEO-training van Nicole was heel leerzaam en nuttig! We belden vooraf over mijn wensen, ideeën en het niveau waar ik toen zat. Op basis hiervan heeft ze zelf een cursus samengesteld waar ik écht wat aan had. Nicole is in staat informatie over de kleinste details te geven, precies wat je nodig hebt. Daarnaast was het ook nog eens gezellig!”